Outfits

Shoe me

Let’s continue..

# Mis oli sinu esimene asi, mille endale õmblesid?
Üks seelik, põhikooli ajal käsitöös. Enne seda olin õmmelnud riideid vaid oma barbidele.
# Kui võiksid tulest päästa ainult ühe riideeseme, siis mis see oleks?
Ma arvan, et ma ei päästaks esialgu üldse ühtegi riideeset, vaid hoopis arvuti, kuhu olen salvestanud pildid kõikidest oma lemmikriietest. Aga kui midagi neist peaksin päästma, siis arvatavasti hoopis ASOS’est pärinevad saapad või Tiina Talumehe mantli. Või hoopis oma lemmikkleidi. Oleneb, milleni neist esimesena jõuaksin.
# Kas on mõni välismaal olev riidepood, millest sa Eestis puudust tunned ja võimaluse korral siia tooksid?
Topshop!
# Kui tihti oma riidekappi korrastad? Ja palju sul ehteid on?
Riidekapp on mul alati VÄGA organiseeritud ja korras, sest ma olen nii perfektsionist kui ka organiseerimisfriik. Ehteid on päris korralikult, aga ikkagi võiks neid rohkem olla. :) Näitan teile neid mõnes teises sissekandes.
# Mis on su lemmik riidepood Eestis?
Monton
# Kuidas kujutad enda stiili ette 30 aasta pärast?
Ei kujuta veel ettegi, sest kindlasti ei saa endale siis vanuse tõttu lubada pooli asju, mida ma praegu kannan. Aga ma arvan, et see oleks umbes Victoria Beckham meets Rachel Zoe.
# Kas sa eelistad shopata läbi interneti või reaalselt poodides käia? Kui vastus on reaalselt poodides käia, siis kas kaltsukad pigem või poed uute asjadega?
Arvestades seda, et Eestis poodidega suhteliselt nigel lugu on, siis hetkel oleks vastus, et läbi interneti. Kui elaksin mõnes suurlinnas, siis oleks vastus kindlasti teine, sest netipoes ei saa materjale oma käega katsuda ega esemeid selga proovida.
# Mis arvad second handidest ja kui suure summa oled nõus kulutama/kulutad kuus riiete peale?
Kunagi käisin palju kaltsukates, see-eest ei ole ma neist iialgi palju riideid ostnud (kokku vaid mõned), sest ma jumaldan värsket rõivast oma seljas, mistõttu eelistangi n.ö uute asjade poode. Ning kui palju olen nõus kulutama – ma ei oska öelda. Oleneb täiesti kohast, valikust, sissetulekust ja muudest teguritest.
# Kas sulle on oluline, et poisssõber oleks moeteadlik? Kuidas leebelt mõjutada oma kaaslast natukenegi riietumise peale mõtlema?
Arvasin vanasti, et see ei ole n.ö issue, aga aja jooksul olen õppinud, et kuna mina põhimõtteliselt hingan moodi, siis on väga oluline, et ka minu kaaslane sellest maailmast midagi jagaks ning ise samal ajal ka riietuda oskaks. Kuidas mõjutada? Lihtne tarkus, mille käis kunagi välja minu õde – ütle poisssõbrale, et kui sina ostad endale need saapad (mis mulle meeldivad), siis ostan mina endale midagi, mis sulle meeldib. Võimalik, et sellega kaasneb see, et pead endale vastutasuks hulgaliselt mehe poolt välja valitud pesu ostma, aga vähemalt saad niiviisi küllaltki neutraalselt oma peika stiili mõjutada. Kui ta saab sinu poolt välja valitud eseme kohta rohkesti komplimente, hakkab ta end selles mugavalt tundma ning tõenäoliselt kuulab sinu nõuandeid teinekordki.
# Kui peaksid tavalisele valgele maikale lisama ühe elemendi, kas siis pigem kaelakee või kõrgarõngad?
Kui nüüd jätta välja mind hetkel hullutav kaelakeemaania, siis kindlasti ühed suured kõrvarõngad. Effortlessly sexy!
# Leggings/jeggings/jeans?
Teksad, sest neil on taskud! Kuigi pean lisama, et sain just täna kätte oma uued jeggingsid ja need on eriti mugavad asjad, pluss n.ö kallistavad figuuri, mistõttu olen tänasest ka suur jeggingsite fänn.
# Mis on su to-DIY listis esimesel kohal ehk mida tahaksid oskuste olemasolul kõige rohkem nikerdada?
Asi tegelikult ei ole oskustes, vaid pigem ajas – kõike on võimalik teha, selleks on vaid aega vaja! Mu to-DIY nimekiri on päris pikk, aga mingil põhjusel ei jõua ma just eriti tihti nende asjade tegemiseni. Oma lemmikuid sellest listist ma siin hetkel näitama ei hakka, sest muidu rikub see igasuguse üllatusmomendi ära. Näitena võin tuua aga hoopis ühe Armani Prive kleidi, mida Beyonce selle aasta Grammy Awardsil kandis ning mida ise hea meelega endale nikerdaksin, kuid see tundub nii suur töö olevat, et võtaks (teades mind) tõenäoliselt mitu kuud aega. Seega ma ei tea, kas selle tegemiseni kunagi jõuangi.

# Milline praegu eriti IN moeese/moeröögatus vms on sulle täiesti vastuvõtmatu?
2011 aasta kevadel pidavat suureks hitiks olema oranž värv, mille vastu mul iseenesest ei ole absoluutselt midagi, aga mulle endale lihtsalt see üldse ei sobi.
# Millised on sinu selle sügise värvid?
Jään hoolimata aastaajast oma lemmikute juurde: elektrisinine, lilla ja hall. Mingil põhjusel kannan sel aastal ka kuidagi eriti palju musta. Ja kindlasti on mu kappi juurde vaja valgeid riideid, sest ka seda tooni kavatsen sel sügisel/talvel ohtralt kanda.
# Mis on sinu lemmikasi, mis sa oled ASOS’est ostnud?
Sinine ja õrnalt futu kleit
# Kas käid kaltsukates? Kui käid, siis millistes?
Paraku mitte. Vintaažipoodidest meeldib aga kõige enam Fankadelik, kuhu ka kõige rohkem satun, sest see erineb n.ö tavalisest kaltsukast päris palju ning muidugi ei müüda seal ka ainult second-hand kaupa.
# Kuna mul endal on väga suur kirg kingade vastu, siis küsiksin, et mitu paari jalanõusid sul on? Ja kui palju maksid neist kõige kallimad?
Mul on ka väga suur kingafetiš, aga kuna jalanõud lagunevad minu jalas kuidagi eriliselt kiiresti, siis on alles jäänud vaid mõned paarid. Mitmed oma lemmikkingad olen pidanud aja jooksul ära viskama (näiteks ühed Replayd, mis sarnanesid Louboutinidele, kuid kus punase asemel oli kollane tald; ühed punased ning valgete mummudega kingad, mis olid lihtsalt superarmsad; Bershkast ostetud elulahedad poolsaapad ja mitmed teised). Tänu valusatele kogemustele olen hakanud jalanõusid rohkem hoidma, nii et loodetavasti säilivad praegused veidi kauem. Muideks, ma müün mingil põhjusel ka oma kingi kogu aeg maha, sest kui ma ei ole neid mõnda aega kandnud, siis mõtlen, et parem saada nende eest raha ja osta endale uued. See ka kind of mõjutab seda, miks kollektsioon eriti ei suurene.
Igatahes. Kõige kallimad minu kingadest olid Kurt Geigerid, mis endale just ostsin. Ülekaalus on minu kingamajanduses mingil põhjusel aga Zarast ostetud kraam ning musta värvi jalanõud.
Ühesõnaga pildistasin oma lemmikjalanõud teile üles. Lisaks neile on mul veel kaks paari suvekingi, mõned madalad saapad, kolm paari kõrge kontsaga saapaid ja muud sellised jalavarjud, millest pilti ei hakanud tegema. Ja muidugi on mul terve hulk kingi to-buy listis, nii et kogu suureneb õnneks pidevalt.

Zara kettidega poolsaapad ja ASOS’est pärinev saapapaar

Needihulluse ajal soetatud kingad Zarast

Hispaaniast pärinevad saapad, mis on tegelikult palju sinisemad

Kurt Geiger – natuke Carrie Bradshaw-ish, eksole?

Tavalised peokingad

Lemmikketsid

That’s all, folks!
B.

7 Comments

 • Rellukas

  Kas sügis/kevadel kannad ka varbad lahti peokingi?
  Olen ise mitu korda mõelnud selle peale.Kui kuskile minek, siis ega ma jala tglt ei käi, taksoga ukse ette ja sealt edasi.Mis sa sellest arvad?

 • Sille

  Kuna sa oled ASOSest üsna palju riideid tellinud, kas sa oskad öelda, kui hästi nende numbrid tegelikult Euroopa suurustele vastavad? Kas pigem suuremad või väiksemad? (Kunagi varem kirjutasid sellest, kuid mul ei õnnestunud seda üles leida :))

 • Britta

  Aitäh kõigile!
  Sille: ma annan sulle näite – ma olen suurus S ja tellin ASOS’est numbrit 8. Et selle järgi peaksid saama oma suurust arvutada. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.