Food,  Outfits,  Various

The blogger returns

Long time no see. Ikka kohe VÄGA long time – loodetavasti ei ole te mu blogi veel hüljanud. :) Ma küll ei viitsi järjekordset postitust vabandustega alustada, aga mainin ikkagi ära, et olen siin ametis olnud uueks aastaks antud lubaduste täitmisega ja blogimiseni polegi kuidagi jõudnud. Eelkõige on minu aeg kulunud koolile, sest teen hetkel põhimõtteliselt kaht semestrit korraga – eelmisest kevadest jäi nii palju aineid tegemata, et seda listi vaadates hakkab lausa kõhus keerama. Seega olen oma aega veidi hoolikamalt planeerima hakanud, et õigel ajal ikka selle ülikoolikraadi kätte saaks. Muide, minu uueks aastaks antud lubaduste hulka kuuluvad ka näiteks juhilubade ja kauaihaldatud tätoveeringu tegemine. Esimesega neist tegin juba oma viis aastat tagasi algust, aga ühel hetkel jäi asi katki. Nii et 2012 on minu jaoks n-ö poolikute asjade lõpetamise aasta.

Änd väike soovitus teile ka – ostke käesoleva kuu Anne & Stiil. Lisaks muule põnevale on seal ka neli lehekülge kohalike moeblogijate (mina kaasaarvatud) tehtud stilistikat. Nimelt valisin välja ühe imeilusa jaki, millega me kõik oma äranägemise järgi kõiksuguseid rõivaid kokku sobitasime. Sama ajakirja eelmisest numbrist leidis aga minu artikli virtuaalšopingust – püüan selle lähipäevil ära skännida ning siia blogisse lisada.

Ja enne “korralike” piltide lisamist pisike valik minu instagramist pärinevaid fotosid.

Don’t forget to ask me questions on FORMSPRING and to follow me on TUMBLR and TWITTER!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.