Outfits

WHAT’S UP, DOC?

Whatsupdoc1

Seda üht ja õiget teksajakki olen ma otsinud juba viimased paar aastat. Tõelise perfektsionistina ma ühegi asendusjakiga ei lepiks, nii et mis puudutab teksajakki, siis enne seda värsket leidu pole minu riidekapis ühtki selle kategooria toodet rippunud. Ühel toredal juulikuu päeval internetis ringi tuuseldades sattusin aga kõige ideaalsema teksajaki peale, mis eales loodud. Ma olen väga suur Looney Tunesi ja kõikvõimalike vanakooli multikakarakterite fänn, nii et sellele teksajakile oli minu nimi juba enne tehasest tulekut peale kirjutatud. Ja kuigi see teksajakk müüdi veel samal päeval läbi, õnnestus mul üks neist kiiruga endalegi noppida. Ja oi, milline õnn!

I’ve been searching for that perfect denim jacket for a couple of years now. And as a total perfectionist, I would never settle for something other than a PERFECT jacket, which is why I have never bought a denim jacket before. But on one sunny day in early July, when I was minding my regular business and lurking around the web, I suddenly stumbled upon this denim jacket and was instantly in love. Looney Tunes and other old school cartoon characters are my ultimate favourite things ever, of all time, in the entire universe, forever, so this jacket basically had my name written all over it even before it hit the factories. And even though it was sold out immediately, I still managed to grab myself a piece. Yay!

Whatsupdoc2 Whatsupdoc3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.